Garden Furniture

Tuinmeubelen en decoratie

Deze korte boodschap op een kaartje ontvingen wij onlangs van een trotse eigenaar van een meubel van de Garden Furniture. Niet alleen een vriendelijke mededeling, het kaartje zegt meer dan dat. De woorden Ik en mijn kast vertellen precies waar het ons om gaat. Ze vertellen hoe wij denken over de essentie van ontwerpen!

Meubels moeten persoonlijk zijn. Ze moeten je passen als een maatpak en dienen iets te zeggen over je karakter. Ze moeten verbeelden wat jij mooi vindt. Hoe persoonlijk een meubel is, voel je bij de eerste aanblik. Waarom het je raakt. Er is iets dat je aanspreekt. Is het de totale verschijningsvorm van het product, een verrassende kleur, een origineel nieuw materiaal of juist het mooie pure materiaal? Een persoonlijk meubel doet je ergens aan denken.

Persoonlijke meubels blijven boeien. Je ontdekt er telkens nieuwe dingen aan. Het zijn meubels die makkelijk meerdere levens meegaan. Omdat ze tijdloos zijn. Omdat ze eigentijds zijn. Ze blijven altijd prachtig en fijn om te gebruiken. Zulke meubels worden erfstukken. Zulke meubels hechten. Omdat ze in hun verschijningsvorm onderscheidend zijn, unieke exemplaren met een verhaal. Omdat ze bij je passen en zoveel over je vertellen.

Meubels van Garden Furniture zijn persoonlijk. Ze vertellen jouw persoonlijke verhaal…

Grasbetontegels