Garden Furniture

Tuinmeubelen en decoratie

Door - admin

Uw woning beveiligen terwijl u op vakantie bent

Bekijk je huis door de bril van een inbreker.

Kijk vanaf de buitenkant naar je huis en bedenk hoe jij zelf naar binnen zou gaan. Kijk naar de ramen en naar andere opvallende plekken in je huis. Denk bij ramen aan een goed slot en zorg ervoor dat die er goed op zit. Het is ook slim als een sleutel in de tuin hebt liggen op een speciale plek, om deze tijdens de vakantie weg te halen. Inbrekers hebben alle tijd, als jij op vakantie bent om je hele tuin door te zoeken naar de sleutel. Dit kan je dus voorkomen door deze weg te halen. Ook is het slim om alle hulpmiddelen niet in de tuin of om het huis te leggen, denk hierbij aan ladders. Verder is het belangrijk om niet alleen op ramen maar, ook op deuren goede sloten te hebben. Dit kan je altijd controleren op roest of kijken hoe oud ze al zijn.

Bewaar je vakantie foto’s voor later

Het is nooit slim om alles op de socials te delen. Inbrekers zijn in de vakantie periodes heel actief aan het kijken of mensen iets plaatsen. Let dus ook goed op bij uw kinderen wat die plaatsen. Voor een inbreker is het natuurlijk makkelijk als je iets plaats zoals, lekker even 2 weekjes naar de Costa. De inbrekers hebben dan alle tijd om alles te observeren en gemakkelijk binnen te komen. Het is natuurlijk niet erg om na de vakantie als je weer lekker thuis bent, leuke foto’s te plaatsen. Hierdoor loop je een stuk minder risico op inbraak en je bespaart jezelf een hoop ellende.

Houd een oogje in het zeil houden

Voor de beste beveiliging moet u bij Slotenmaker Rotterdam zijn. Wij verkopen van goede sloten tot beveiligingscamera’s van verschillende merken. Het is natuurlijk altijd belangrijk goede sloten te hebben. Slotenmaker Rotterdam heeft veel verschillende sloten van goedkoop tot duur. Zo zijn er SKG** sloten maar ook SKG*** sloten met meerdere opties. We hebben zelfs sloten met sleutels die niet na te maken zijn. Dit komt doordat er een ijzer onderdeeltje in de sleutel zit. Ook bieden wij verschillende beveiligingscamera’s aan met kleur en in zwart wit. Ook voor het beste advies kunt u gerust naar de klantenservice bellen. Hier zullen wij je advies geven wat het slimste is om te doen. Je kan ook gemakkelijk een offerte aanvragen op onze site om eerst de prijzen te bekijken van, bijvoorbeeld het monteren.