Garden Furniture

Tuinmeubelen en decoratie

Door - admin

Populaire kleuren en symbolen voor verandaverlichting

verandaverlichting

Verandaverlichting is een geweldige manier om speciale delen van uw huis te verlichten. Het kan ook sfeerverlichting creëren en u helpen ’s avonds van uw achtertuin te genieten. Als u op zoek bent naar een nieuwe veranda licht, moet u overwegen UL beoordeeld armaturen. Deze zijn ontworpen en gebouwd om de elementen te weerstaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Paarse veranda verlichting voor huiselijk geweld bewustwording maand

De kleur paars is een populaire keuze voor veranda verlichting in oktober, want het is Huiselijk Geweld Bewustzijn Maand. Het is een manier voor buren om hun steun aan de oorzaak te tonen en hoop te bieden aan slachtoffers van huiselijk geweld.

Paars wordt vaak gezien in combinatie met andere kleuren om de aandacht te vestigen op een bepaalde sociale kwestie, en het kan ook worden gebruikt als een manier voor mensen om een evenement te vieren. Porch lights kunnen rood, blauw, groen, roze, oranje of geel van kleur zijn en zijn meestal bedoeld om een specifiek doel te ondersteunen.

Een Purple Porch Light is een geweldige manier om steun te betuigen aan degenen die worden getroffen door huiselijk geweld in oktober en het hele jaar door. Naast het helpen van overlevenden, kunnen deze veranda lichten ook helpen brengen bewustzijn over huiselijk geweld en de middelen die beschikbaar zijn voor degenen die het nodig kunnen hebben.

Wie zich zorgen maakt over het aantal mensen dat lijdt onder huiselijk geweld, kan zich aansluiten bij de Purple Light Nights-beweging, die wordt geleid door de Domestic Violence Task Force van de staat Washington. De beweging heeft tot doel de veiligheid in huizen te bevorderen en het bewustzijn te vergroten van huiselijk geweld, dat jaarlijks 10 miljoen mensen in het hele land treft.

Als u huiseigenaar bent en wilt deelnemen aan Purple Porch Nights, vervang dan in oktober uw standaard verandalamp door een paarse. Het is een eenvoudige en gemakkelijke manier om uw steun aan de zaak te tonen en het woord te verspreiden. U kunt zelfs uw voordeur versieren met een paarse krans of andere paarse decoratie en er een foto van maken op sociale media. De hashtag #GRPurplePorch2021 kan worden gebruikt om de afbeelding te delen en de boodschap te versterken.

Groene verandaverlichting voor Veterans Awareness Month

Het plaatsen van groene lichten op uw veranda is niet alleen een leuke manier om te versieren voor de feestdagen; het symboliseert ook steun voor veteranen. De kleur is het populairst rond Veteranendag op 11 november en Memorial Day, de laatste maandag van mei.

Een groene lamp symboliseert de hoop en vernieuwing die een persoon ervaart wanneer hij of zij naar huis terugkeert na het dienen in het leger. Deze kleur is vooral belangrijk voor militairen die in gevechtszones hebben gediend, omdat het hun geest terug kan leiden naar hun geliefden nadat ze zijn gesneuveld.

Sommige mensen gebruiken het hele jaar door groene verlichting veranda om hun steun te betuigen aan de veteranen van de Verenigde Staten. Dit is ook een geweldige manier om uw gemeenschap te betrekken bij de ondersteuning van de veteranen in uw omgeving.

Een ander populair gebruik voor groene verandaverlichting is het bevorderen van de ziekte van Lyme bewustzijn. Dit is een door teken overgebrachte ziekte die wereldwijd veel mensen treft. Het is belangrijk om het bewustzijn erover te vergroten, zodat er onderzoek kan worden gedaan naar betere behandelingsmogelijkheden.

Je kunt ook het hele jaar door groene verandaverlichting zien om het bewustzijn over autisme te bevorderen. Deze beweging begon in 2015 als reactie op de blauwlichtcampagne die door Autism Speaks werd opgezet.

Paarse veranda lichten worden ook gebruikt om te helpen aandacht te brengen aan huiselijk geweld. Dit is een ernstig probleem dat lange tijd onopgemerkt kan blijven. Dit komt omdat het voor slachtoffers gemakkelijker is om in een situatie te blijven waarin ze het gevoel hebben dat ze niet kunnen ontsnappen.

Oranje verandaverlichting

De kleur oranje wordt geassocieerd met een heleboel dingen, waaronder Halloween-decoraties en het sexy spul, maar het meest praktische gebruik van deze felgekleurde lamp is misschien wel het verlichten van uw voorportaal ’s avonds. U vindt deze schoonheden bij de meeste bouwmarkten of u kunt ze online kopen.

Het is ook een goed idee om de lampen van uw veranda om de paar jaar te vervangen. Op de lange termijn zal het u geld besparen op uw energierekeningen, en u kunt uw huis er nog tientallen jaren mooi uit laten zien.

Paars wordt vaak gebruikt als symbool van elegantie, macht en adel. De toepassingen variëren van het verlichten van uw voorportaal tot het verhogen van het bewustzijn over huiselijk geweld. U kunt zelfs uw lampen paars maken om uw steun te betuigen aan ordehandhavers die ons elke dag beschermen.

Gele verandaverlichting voor ongediertebestrijding

Als u moeite hebt om muggen of ander vliegend ongedierte te vermijden terwijl u geniet van uw veranda of terras, is een van de beste manieren om deze insecten af te schrikken verandaverlichting. Insecten vertrouwen op licht om te navigeren bij het zoeken naar voedsel en kunnen zich ’s avonds en ’s nachts aangetrokken voelen tot portiekverlichting en andere buitenverlichting.

Gelukkig kunnen verandalampen worden vervangen door LED-lampen die een warme kleur licht uitstralen, zoals geel of oranje, die insecten niet gemakkelijk kunnen zien. In tegenstelling tot sommige andere soorten verlichting genereren ze ook geen warmte en stralen ze geen ultraviolet licht uit.

LED lampen zijn niet alleen minder aantrekkelijk voor insecten, maar verbruiken ook aanzienlijk minder energie dan andere soorten licht en zijn duurzamer en gaan langer mee. Bovendien hoeven ze niet vaak te worden vervangen, zodat u geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening.

Een andere reden waarom verandaverlichting insecten kan afschrikken, is dat veel soorten insecten een gezichtsvermogen hebben waarmee ze alleen het lichtspectrum kunnen waarnemen. De golflengtes van bepaalde kleuren lijken meer op een paringssignaal dan andere en insecten worden aangetrokken door verlichting die dit nabootst.

Daarom zijn gele of oranjekleurige LED-lampen het beste om uw verandaverlichting mee te vervangen als u deze insecten op afstand wilt houden. Ze zijn ook de beste optie als u het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en bug zappers wilt vermijden, omdat ze geen ander ongedierte naar uw huis aantrekken.

verandaverlichting is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun interieur. Het is niet alleen een symbool van hun huis, maar het weerspiegelt ook de mensen die er wonen en hun overtuigingen.

Voor veranda verlichting worden vaak verschillende tinten gebruikt, waaronder rood, geel, groen en blauw. Er zijn echter vele andere die verschillende gevoelens en betekenissen oproepen in de hoofden van huiseigenaren.